Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 16.01.2021

De informatie op www.kapsalonculture.nl (de ”Website”, ”Wij”, ”Ons”) is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De inhoud van de Website wordt (grotendeels) door de gebruikers gevuld. Het open-content karakter van de Website betekent dat gebruikers de inhoud ervan kunnen wijzigen. Hierdoor kan de Website geen garantie geven voor de geldigheid danwel de juistheid van de informatie die op de website te vinden is. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor directe, indirecte, gevolg- of incidentele schade of welke schade dan ook veroorzaakt door het gebruik van de Website of de hierop verstrekte informatie. Wij behouden ons het recht voor om op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen aan de inhoud van de website. Wij garanderen niet dat de website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

Externe links disclaimer
De Website kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door Ons of op enigerlei wijze verbonden zijn aan Ons. Wij staan niet in voor de inhoud, juistheid, relevantie, tijdigheid of volledigheid van enige informatie op deze externe websites.

Affiliate disclaimer
Blogs, berichten, artikelen of andere inhoud op de Website kunnen affiliate links bevatten. Als u iets koopt via één van deze links dan kan het zijn dat Wij een kleine commissie ontvangen die ons doel steunt. Er zijn geen extra kosten voor u.
U begrijpt dat u door gebruik te maken van de diensten die worden aangeboden door affiliates gebonden bent aan de voorwaarden van de affiliate. Wij hebben geen controle over deze voorwaarden en zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade.

Deel je liefde voor kapsalon